Crazy Girls Beauty - salon de infrumusetare pentru doamne si domni

CRAZY GIRLS BEAUTY este un "boutique" salon situat central care are o echipa talentata, creativa si experimentata gata sa te rasfete si sa iti asigure servicii la standarde internationale folosind produse de calitate internationala.

Oferim sevicii de coafor, frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura, nail art, tratamente faciale, make-up, tratamente corporale, electrostimulare, masaj, bronzare organica.

Managementul calitatii servicilor este atent selectat si lucram permanent in perfectionarea echipei noastre, pentru a mentine pasul cu noutatile din domeniu Garantia calitatii servicilor oferite.

Personal calificat la cursuri si seminarii nationale Wella, Holiland.

Noi, echipa CRAZY GIRLS BEAUTY credem ca nu toate persoanele au aceleasi nevoi si de aceea avem o echipa de stilisti care sa stea de vorba cu fiecare dintre dumneavoastra si sa va sugereze ce vi s-ar potrivi cel mai bine.

La salonul CRAZY GIRLS BEAUTY fiecare artist este lasat sa isi arate creativitatea si talentul sa iasa la suprafata. Facand asta, frumusetea ta din interior poate fi intensificata cu ajutorul unor stiluri foarte atractive de coafura, tunsori, culori de par, machiaj, unghii si ingrijirea pielii. Nu numai ca suntem preocupati de aparitia ta exterioara de zi cu zi dar putem sa te ajutam si cu acele minunate ocazii cum ar fi petreceri si nunti.

Va invitam sa veniti la salonul nostru, atmosfera relaxanta, primitoare si personalul mereu atent va vor face cu siguranta sa va simtiti cu adevarat rasfatati

"SPERAM SA VA VEDEM IN CURAND"